• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Ljuba izvodi Mocartov koncert

Izvor mondo.rs

Posle godinu dana pauze beogradski pijanista i pobednik prvog serijala Velikog brata održaće besplatan koncert u ponedeljak, 14. oktobra u muzičkoj školi Vladimir Đorđević.

Pijanista Ivan Ljuba i gudački orkestar Pro klasika održaće koncert 14. oktobra od 19 časova u svečanoj sali muzičke škole Vladimir Đorđević (Vatroslava Jagića 5, Beograd).

Ljuba će izvoditi popularni Mocartov koncert za klavir i orkestar u A-duru.

Ovo je prvi Ivanov koncert posle godinu dana pauze i prva saradnja sa orkestrom od koncerta sa Beogradskom filharmonijom 2007.

Koncertom Ivana Ljube i gudačkog orkestra Pro kaliksa počinje serijal koncerata "Ponedeljkom u Đorđeviću" koji se uspešno odrzava još od 2002. godine u muzičkoj školi Vladimir Đorđević, gde je Ljuba ujedno i profesor klavira.

Tagovi

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

maestro

Lici na dizelasa. Zasto ne pusti kosu kao svaki normalan pijanista?

moje vidjenje

To je bio promocuran mladic u VB, recimo sedeci je obavljao malu nuzdu, a muskarac. Taman posla da ga neko snimi. :) Nedelje pre VB je provodio na nekoj planini odvojen od sveta pripremajuci se. Nije pokazao mnogo toga specijalnog, ali bar se nije isticao u gluposti i bahatosti kao neki drugi. Uspeh u VB nije toliko bitan koliko druge stvari u zivotu, drago mi je da svira i uziva.

moje vidjenje 2

@moje vidjenje po cenu promocuran?!! vb je takmicenje kao i svako drugo, a za svako takmicenje je neophodna priprema. momak je sebi postavio cilj-zelim da zaradim novac, prijavio se i pobedio i nakon toga nastavio da se bavi poslom za koji se skolovao.

SERIJE