• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maratonke trče počasni krug!

Izvor mondo.rs

U Zvezdara teatru biće postavljen komad Dušana Kovačevića, u kojem sve uloge igraju žene.

Rediteljka Milica Kralj rekla je "Kuriru" da počinju probe predstave "Maratonci trče počasni krug", u kojoj ćemo, umesto Topalovića, gledati Topalovićke.

"Likovi će dobiti adekvatno preobražena imena, iz muških u ženska. Imamo tu sreću da nam gospodin Kovačević pomaže svojim dragocenim savetima, a pretpostavljam da on ima pravo da bude jednako zaintrigiran koliko i zapitan, pogotovo što je gledao toliko antologijskih izvođenja. U pozorištu ne postoje garancije, ali mora biti radosti, inače smisla nema", rekla je rediteljka tom listu.

Topalovićke će igrati Neda Arnerić (Maksimilijanka), Ljiljana Dragutinović (Aksentija), Minja Filipović (Milutinka), Beta Đorevska (Laki) i Katarina Žutić (Mirka), Bilju Pitonku tumači pevačica Tijana Dapčević, služavka Olja postaje Oliver i igraće ga Aleksandar Alač, dok će se Miki Damjanović pojaviti kao Kristijan, a Hristina Popović kao Đenka.

Nedavno je veliku pažnju javnosti izazvala "Gospođa ministarka" u teatru "Boško Buha", u kojoj su uloge takođe "zamenjene". Popularnu Živku igra glumac Goran Jevtić, a ovde pročitajte šta nam je rekao o toj ulozi i mnogim drugim stvarima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE