• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO vas vodi na Stand up i koncert!

Izvor mondo.rs

BitefArtCafe u saradnji sa našim portalom vas vodi na veče smeha i bluza! U subotu, 23. novembra u 21.30 nastupiće Srđan Dinčić, a u nedelju 24. novembra sviraće britanski bluz Norman Beaker bend .

Dinčić je poznati stand up komičar...Ili kako "moderni" ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, on je menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa.

O mnogo stvari u životu pojma nema, ali ga to ne sprečava da o svemu kaže svoje mišljenje. Jednostavno ne dozvoljava da njegova genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje.

MONDO vas časti sa 3x2 karte i sve što treba da uradite, jeste da nam pošaljete email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "StandUp" ili "Koncert" na adresu [email protected].

Nakon Srđanovog nastupa na scenu izlazi bend Makao!

Iako im je house muzika osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod.

Nedelja veče je rezervisana za petočlani Norman Beaker band, sastavljen od najcenjenijih britanskih muzičara, koji će u sklopu svoje evropske turneje nastupiti u BitefArtCafeu.

Gitarista, pevač, kantautor i producent, Norman Beaker je predvodinik jednog od Britanskih najboljih i najoriginalnijih bluz bendova već tri decenije.

Njihovi legendarni nastupi, prožeti su emocijama, uzbuđenjem, ali i humorom. Upravo ovako je Norman Beaker band osvojio svet!

Tokom godina sarađivali su sa rock&roll i r'n'b veličinama poput: Chuck Berry, Buddy Guy, BB King, Jimmy Page, Robert Plant, Graham Bond, Jack Bruce, Lowell Fulson, Peter Green, Paul Jones, Alexis Korner, Louisiana Red, Fenton Robinson...

Britanski bluz stiže u Beograd, koncert koji ljubitelji bluz zvuka i dobre svirke uopšte nikako ne bi trebalo da propuste!

Cena karte je 500 dinara, a MONDO vas časti sa 3x2!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE