• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncerti studenata FMU u Dečjem kulturnom centru

Izvor MONDO/Tanjug

Pet koncerata od 9. do 13. decembra.

U okviru programa Novogodišnja nedelja muzike, studenti Fakulteta muzičke umetnosti održaće pet koncerata u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd od 9. do 13. decembra.

U okviru saradnje dve institucije već treću godinu organizuju se koncerti klasične muzike svake srede, sa idejom da se mladim slušaocima i izvođačima omogući razmena umetničkih senzibiliteta i stvori navika posećivanja koncerata visokog kvaliteta.

Fakultet muzičke umetnosti je tokom ove godine organizovao više od 180 koncerata na 18 različitih lokacija u Beogradu, a najveći broj je bio u Velikoj sali DKCB.

Zbog sve većeg broja posetilaca, ove godine za Novogodišnje praznike studenti violine, violončela, klavira i duvačkih instrumenata su odlučili da vernoj publici poklone pet koncerta na koje je ulaz slobodan, istaknuto je u najavi FMU.

Na prvom koncertu Novogodišnje nedelje muzike 9.decembra nastupiće studenti violončela iz klase prof. Srđana Sretenovića: Nađa Petrović, Stanislava Marinković, Nikola Pavić, Snežana Purić, Teodora Nikolić, Nevena Konjević uz klavirsku saradnju Dejana Kravarušića.

Na koncertu 10.decembra nastupiće studenti violine iz klase Madlen Stokić-Vasiljević: Mina Opsenica, Ivan Ćirković, Sanja Miladinović, gost koncerta Dunja Petkovska a klavirski saradnici Istra Pečvari i Sanja Petković.

Na koncertu "Muzika Fransisa Pulanka" 11.decembra nastupiće studenati iz klase Jelene Đajić-Levajac. Na programu su kompozicije za klavir i solo pesme.

Koncert studenata violine iz klase Ivane Aćimoski-Žikić je 11.decembra, nastupiće: Sandra Galat, Isidora Dramićanin, Tijana Ćurčić, Dorotea Obradović, kao gost Isidora Timotijević.

Studenti Studijskog programa za duvačke instrumente održaće koncert 13.decembra, a 18.decembra studenti klavira Milica Dimitrijević, Milica Bovan i Ema Krajnović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE