• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Estrada "uzvraća udarac" Filharmoniji

Izvor mondo.rs

Povodom apela Beogradske filharmonije da će tužiti sve osobe koje budu zloupotrebljavale ime ove ustanove, oglasila se PR služba Dada Polumente, dok je muž Verice Rakočević Željko Kuzmančević najavio tužbu protiv Filharmonije.

Dva dana pošto je Beogradska filharmonija uložila "najstroži protest zbog zloupotrebe imena institucije" nakon što je objavljeno da je folk pevač Dado Polumenta "uz gudače Filharmonije predstavio novi album", kao i da je "samo u poslednjih šest meseci neistinito navedeno da je učestvovala u projektima: promocije nove S - klase Mercedes - Benza, snimanju muzike za film "Tesla" producenta i scenariste Danijela D. Vujića,  i učestvovanje u projektu "Večnost" Veljka Kuzmančevića" usledeli odgovori Dada Polumente, odnosno supruga Verice Rakočević.

MONDU je iz  PR službe pevača saopšteno da  "niko nije izjavio da su devojke iz Beogradske filharmonije".

"Devojke koje su izvele pesmu sa Dadom jesu bile povremeno angažovane u filharmoniji ali nije precizirano u kojoj. Postoji Bečka, Francuska, Milanska i filharmonija u mnogim evropskim gradovima. Niko ni u jednom trenutku nije pomenuo Beogradsku filhramoniju. Istini za volje, one su u nekim trenucima po sopstvenom priznanju zaista i svirale u pomenutoj Filharmoniji. Filharmonija nije zaštićeno ime ili brend već je opšte poznata imenica koja podrazumeva simfonijski orkestar koji broji više članova i za njega se često kaže filharmonija. Zaista nam je žao ako su se u Beogradskoj filharmoniji pronašli zloupotrebljenim pošto niko nije imao nameru da ih uvredi. Takođe nigde nije ni korišćeno njihovo ime, žig ili znak", rečeno je MONDU iz Polumentinog PR tima.

Istovremeno, suprug Verice Rakočević je na svom Facebooku najavio tužbu protiv Filharmonije.

"'Večnost' nije priredba preko koje će 'akademsko' rukovodstvo Filharmonije moći da sakuplja partijske poene", napisao je Kuzmančević na svom Facebooku.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kočiš

I još samo kad bi postojale, Francuska filharmonija, ili u Milanu..o_Oo_O

lebac

Inace nema Tasovca ni da bekne, tako da mu je Dado dosao kao budali samar. Vucic najavljuje ulaganje u Egzit, dok se u ostalim gradovima niz festivala ugasio od prosle godine. Gde si sad ministre kulture?

vitez

@lebac Tasovac, piše neke Zakone,a od drveta ne vidi šumu. Tako dok Tasovac napiše Zakone ono pade vlada. Kulturom upravlja Željko Mitrović, a prosvetom Mića SegaMega.

SERIJE