• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikser Design Market za zaljubljene

Izvor MONDO/Agencije

Izložba predmeta specijalno pripremljenih za Dan zaljubljenih pod nazivom "Mikser Design Market - Valentine Edition" biće održana danas u Mikser Hausu.

U sklopu pratećeg programa, u okviru izložbe na kojoj će se predstaviti oko 50 dizajnera, kreativnih preduzetnika i proizvođača, biće prikazane projekcije kratkih filmova o dizajnu.

Specijalni gost dizajnerskog dvojca "Braća Burazeri", autora beogradskog brenda "DećkoTzar" biće Dušan Kojić - Koja, frontmen kultnog benda Disciplin A Kitchme.

U okviru programa i najmlađi posetioci će imati priliku da izraze svoju kreativnost. Za njih je organizovana radionica "Koga voliš ti?" na kojoj će moći da razmenjuju poruke ljubavi, ali i da uče kako se crta na platnu.

Za sve one koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu, visoka škola "Mod'Art International" pripremila radionicu je "ReModArtiraj se" koja će posetioce naučiti kako da vrate život staroj garderobi.

Zainteresovani za ovu radinicu treba da ponesu odevni predmet ili deo aksesoara koji žele da oplemene, a dizajneri će im pokazati kako da svoje kreativne zamisli sprovedu u delo.

Ulaz na "Mikser Design Market" je besplatan, dok se učešće u radionicama plaća.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE