• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne propustite! Cirkuzanti, akrobate u Beogradu!

 Predrag Vujić
Autor Predrag Vujić
Izvor mondo.rs

Međunarodni cirkusko-akrobatski tim "Sirk eloaz" (Cirque Eloize) prvi put će gostovati u Beogradu 26. i 27. aprila. Pogledajte delić onoga što vas očekuje u Centru "Sava".

 Ne propustite! Cirkuzanti, akrobate u Beogradu! Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Žistin Met-Kroza i Žeremi Sen-Žen Pikar u holu Centra "Sava".
Izvor: MONDO/Predrag Vujić Mlada Žistin Met-Kroza (Justine Methe-Crozat), poreklom iz Kvebeka (Kanada), bavi se akrobacijama i modernim plesom od svoje devete godine.

Deo svog talenta i dugogodišnjeg rada pokazala je, sa grupom kolega, novinarima beogradskih redakcija u četvrtak u holu Centra "Sava" najavljujući ono što će se dešavati na bini te zgrade 26. i 27. aprila.

Žistin i njene kolege članovi su cirkusko-akrobatsko-plesne grupe "Sirk eloaz" (Cirque Eloize) koja postoji od 1993. godine i koja je do sada u svetu imala više od 4.000 nastupa.

Beograđani će imati priliku da vide njihove vratolomije dve večeri uzastopno u Centru "Sava", kada će predstaviti energičnu tačku "iD" - sukob dve bande kroz miks akrobacija, modernog plesa, hip-hopa, brejkdensa...



"Bavim se ovim od svoje devete godine i mogu da kažem da nisam pogrešila u izboru svog posla. Bila je do ljubav i strast na prvi pogled, osećam ovo kao svoj prirodni put. Kada bih mogla da biram opet bih ovo izabrala", rekla je Žistin za MONDO.

Njen plesni partner Žeremi Sen-Žen Pikar (Jeremy St-Jean Picard) bacakao je po holu Centra "Sava", držao je na rukama, pa jednom rukom...

Da li si se ikada plašila da ćeš pasti i polomiti se?

"Kada sam počinjala postojao je strah, ali sada više ne. Dešava nam se da kad uvežbavamo tačku nešto krene pogrešno, malo nas je sramota.  Najgora stvar koja mi se dogodila jeste kada sam polomila lakat dok sam vežbala na trambolini", kaže ona.

Nego, je l' znaš da kuvaš, iznenadili smo je pitanjem.

"Ha, ha, ha... Pa, znam onako, nisam baš najbolja kuvarica na svetu... Što pitaš?".

Pitam te zato što me zanima da li dok kuvaš radiš neke akrobacije i izvodite nešto ludo?

"Ha, ha, ha, ti baš postavljaš čudna pitanja. Daaa, kako da ne,. On je baš mišićav i onda me nekad uhvati i podigne, hahahah".

A da li imaš problema sa momcima kad ti prilaze i kad im kažeš da si akrobata?

"Pa, zar vi momci ne volite žene-akrobate, fleksibilne žene!? Hm, mislim da da! (smeh). Prilaze mi momci i onda mi u šali kažu: 'Uuuuu, ti si baš okretna, rastegljiva'. Ali, ne osvrćem se na to, imam dečka".

Dakle, Žistin i njene kolege (Žeremija, Nadiju Lamli, Nikolasa Vonga i ostale) možete da pogledate u Centru "Sava" 26. i 27. aprila.

Očekuje vas dvosatni performans, koji će izvesti 15 akrobata, plesača, uz multimedijalne "trikove".

tačka
Izvor: YouTube


Ulaznice za ovaj šou koštaju od 2.000 do 4.000 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, na blagajnama Centra "Sava", Kombank arene, Doma omladine, Tržnog centra "Ušće", Bilet centra Beograda, kao i preko sajtova: www.kombankarena.rs i www.eventim.rs

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE