• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba koncertnih rok fotografija - Rok momenti!

Izvor mondo.rs

Od četvrtka, 15. maja, pa do ponedeljka 26. maja, posetite Dom omladine Beograda, salu Amerikana, kako bi pogledali izložbu koncertnih rok fotografija.

Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković sa prijateljima - Rašom Milojevićem, Zoranom Mojsinom, Nemanjom Đorđevićem i Milošem Milojevićem, predstaviće zajedničku izložbu rok fotografija.

Posle dugogodišnjeg upornog rada, prevashodno baziranog na entuzijazmu, dobijenih nagrada na polju rok fotografije, više uspešnih izložbi širom bivše Jugoslavije i niza samostalnih izložbi, Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković, odlučuju se za novu koncepciju projekta "Rok momenti": saradnju sa autorima rok fotografije iz drugih gradova: Zoran Mojsin (EFIAP) - Bor; Miloš Milojević (FSS1) – Zaječar;  Nemanja Đorđević (urednik fotografije na internet portalu www.balkanrock.com) -  Vranje;  Raša Milojević (MF FSS / EFIAP/b / EsFIAP) – Zaječar.

Ideja projekta je povezivanje fotografa različitih generacija iz nekoliko gradova Srbije koji su svojim angažmanom kroz izložbenu aktivnost, u prethodnom periodu doprineli novom umetničko-likovnom pogledu na jedan specifičan fotografski žanr.

Izložba predstavlja foto-dokumentaciju koncertne aktivnosti rok muzičara sa domaće i strane scene i raznolikost izraza šest autora - fotografa, pripadnika tri različite generacije, sa ciljem da se podstiče, razvija i afirmiše rokenrol kultura i rok fotografija širom Republike Srbije.

Na izložbama će biti predstavljen izbor najboljih fotografija iz opusa gore navedenih autora nastalih na rok koncertima i festivalima širom Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Predviđeno je da se prva izložba postavi u Beogradu kao zajednička izložba na kojoj će se predstaviti svih šest autora, a zatim da se postavi niz izložbi širom Srbije na kojima će učestvovati po tri autora (samostalne izložbe) gde bi domaćini i su-organizatori bili autori poreklom iz grada u kome se izložba održava.

Dom kulture KNJAŽEVAC - jun 2014.

namarija Vartabedijan, Stanislav Milojković i Raša Milojević

Narodni muzej ZAJEČAR -  avgust 2014. (tri autora)

Anamarija Vartabedijan, Stanislav Milojković i Miloš Milojević

Muzej metalurgije i rudarstva BOR Avgust 2014.

Anamarija Vartabedijan, Stanislav Milojković i Zoran Mojsin

Narodni muzej VRANjE – septembar 2014. (tri autora)

Anamarija Vartabedijan, Stanislav Milojković i Nemanja Đorđević

ROK MOMENTI (Anamarija Vartabedijan, Stanislav Milojković i Aleksandar Zec) su se do sada predstavili šest puta sa izložbom u regionu, a tri puta u Beogradu za nepunih godinu i po dana 2007. i 2008. godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE