• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noć muzeja: Akcija za pomoć građanima!

Izvor mondo.rs

Noć muzeja poziva posetioce da se pridruže akciji pomoći građanima u nevolji i ponesu šta mogu, od flašice vode do konzerve hrane, ćebadi i sredstava za higijenu kako bi štab za vanredne situacije preuzeo pomoć i dostavio je ugroženima

Građani će moći da pomognu građanima u nevolji i ostave pomoć u Istorijskom muzeju Srbije, Vojnom muzeju i Kući kralja Petra kako bi štab za vanredne situacije Beograda ovu pomoć preuzeo.

Noć muzeja će i deo prihoda od prodatih karata, uplatiti na otvoreni uplatni račun za uplatu novca za pomoć građanima koji su pretrpeli štete od poplava.


Suočeni sa obilnim padavinama, poplavama i uvođenjem vanredne situacije na teritoriji Srbije, određeni broj gradova i mesta koji je najavio svoje učešće neće biti u mogućnosti da realizuje najavljene programe u subotu, 17. maja.

Prema trenutnim informacijama kojima raspolaže organizacija, Noć muzeja biće odložena u sledećim gradovima i mesta: Petrovac na Mlavi, Obrenovac, Zabrežje, Šabac, Lazarevac, Požarevac, Jagodina, Čačak, Zrenjanin, Golubac, Aranđelovac, Kupinovo, Valjevo, Koceljeva, Trstenik, Irig, Topola.

Programi u Beogradu, Novom Sadu, većem delu Vojvodine, Nišu i Kragujevcu biće realizovani.

"Nadamo se da će se situacija u ostatku zemlje što pre normalizovati i da će naši vredni saradnici koji su pripremili pregršt odličnih kulturnih sadržaja, u najskorijem vremenskom periodu, prebroditi nemile događaje od ove nedelje, i realizovati predviđene programe svojim sugrađanima", poručuju iz Noći muzeja.

"Uz punu podršku šaljemo svima iskrene želje za što skoriji potpuni oporavak www.nocmuzeja.rs".

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Helas

Da li ce danas moci da se u Istorijskom muzeju Srbije, Vojnom muzeju i kuci Kralja Petra donese nesto hrane, odece, cebadi i sl? Ili tek sutra u periodu trajanja noci muzeja?

nezadovoljan

A iz kog razloga nije odlozena noc muzeja? Malo je glupo da se nesto odrazava a nece doci upola posetilaca a pritom ce i kisa sigurno padati.

tako je

@nezadovoljan a pritom je dobar deo noći muzeja otkazan...

SERIJE