• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta mislite o ovom umetničkom sklopu?

Izvor mondo.rs

Marina Abramović je izrazila želju da radi sa ekscentričnim Larsom fon Trirom, a to svakako sluti na spektakl.

 Marina je već imala saradnju sa zvezdama kao što su Lady Gaga i Jay Z, ali je ova veteranka u performansima izjavila kako bi sada volela da stupi u saradnju sa Larsom fon Trirom.

"Dragi gospodine Lars fon Trir, smatram da ste vi režiser koji najviše uznemirava gledaoce na ovoj planeti i to je razlog zašto bih ja mnogo, mnogo volela da radim sa vama", rekla je Marina u otvorenom pismu za švedsku nacionalnu televiziju "SVT".

Ona je rekla kako je prvi put postala zainteresovana za Larsov rad kada je odgledala njenog film iz 1996. Godine - "Breaking the Waves", u kojem žena brutalno umire nakon zlostavljanja i maltretiranja.

Film je kraljici performansa doneo mnoge neprospavane noći, ali ono što bi mnoge obeshrabrilo da radi sa ovim režiserom, Marinu je definitivno podstaklo.

"Vi stvarno dovodite glumce na ivicu potpunog nervnog sloma, a s obzirom da sam ja umetnik koji se bavi performansom, vrlo dobro razumem ono što radite", istakla je umetnica.

 Ona bi želela da uključi Fon Trira u svom predstojeći film "Sedam smrti", koji se fokusira na poslednjim trenutcima života sedam heroina opere. Lars je jedan od mnogih proslavljenih režisera koje Marina namerava da uključi u svoj rad, kako bi njihovi različiti stilovi dali poseban karakter filmu.

Pa, šta mislite? Lars fon Trir i Marina Abramović? Genijalni duo ili razlog za nove neprospavane noći? U svakom slučaju, marina će najverovatnije morati da sačeka, s obzirom da je Lars najavio da će svu svoju energiju usmeriti na njegov novi projekat "What Jack Built".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vob Rock

A od čega zapravo Marina živi? Poštujem ja nju, nije to sportno, ali od čega ona zaradjuje za život?

lol

haha paradoks u jednoj recenici, "posto sam ja umetnik" jaao umirem od smeha :D

SERIJE