• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maskiraj se i dođi u KST

Izvor mondo.rs

Tradicionalni 41. maskenbal Kluba studenata tehnike pod nazivom ’KST u Zemlji čuda’ održaće se 27. decembra, a bogat muzički program predvode Deca loših muzičara i Marčelo.

 Karte za najveći i najstariji maskenbal u ovom delu Evrope i dalje se mogu uzeti po povlašćenoj ceni od 1100 dinara, i to preko sajta kluba, u petom krugu rezervacija koji počinje u subotu od 20 časova.

Na Mejn stejdžu nastupiće Deca loših muzičara, Marčelo, Zemlja gruva i Strah od Džeki Čena, dok će na Rege & Ska stejdžu za muzički užitak biti zaduženi Samostalni referenti, Horsman Coyote MC (DJ set), Shuffle i King Calypso Selecta.

Za one koji bi da đuskaju tu je Dens stejdž, gde će muziku puštati DJ Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe iz Bad Copya, kao i DJ Rahmanee. Na Etno stejdžu za zabavu će biti zadužen Bane Mojićević, dok su tu i tradicionalni KST-ovi DJ stejdževi Diskoteka 41, Silent disco, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy.

Sa tradicijom dugom već 41 godinu, KST-ov maskenbal je svakako postao kulturni fenomen Beograda i događaj koji retko ko propušta. Svojevremeno je bio i jedini događaj tog tipa u gradu. u početku je bio manjih razmera, ali godinama je priča o njemu rasla, kao i odlična atmosfera koja je prisutna svake godine, tako da se maskenbal na kraju proširio na celu zgradu tehničkih fakulteta i svake godine ga poseti na hiljade ljudi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE