• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu?

Izvor mondo.rs

Prvak Narodnog pozorišta sa suprugom i petoro dece potražiće bolji život u Kanadi.

Domaća štampa prenosi da je Nebojša Dugalić, jedan od najboljih srpskih glumaca srednje generacije, pokrenuo proces dobijanja iseljeničke vize za Kanadu jer od posla u Srbiji ne može da prehrani porodicu.

Glumac o tome nije želeo da govori, ali su njegove kolege za "Blic" rekle da je velika šteta da ovakav glumac od svog posla ne može da izdržava decu.

"Ako ljudi kao što je Nebojša napuštaju zemlju, ne piše nam se dobro. Sramota je da vrhunski umetnik sa divnom ženom i petoro dece mora da napusti zemlju", ocenio je Boris Pingović.

"Naravno da za vrhunskog umetnika i dobrog čoveka nema mesta u Srbiji. Nebojša je pravoslavac i patriota u najsvetlijem značenju te reči, i mora da misli na budućnost petoro dece. I treba da ide, ako zna da će mu tamo biti bolje, a mi treba da se zapitamo ko sme i gde živimo kada nas takvi napuštaju", kazao je Tanasije Uzunović.

Dugalić (44), dobitnik dve Sterijine nagrade i više drugih priznanja, prvak je Narodnog pozorišta, a ostvario je više uloga i na televiziji, radiju i filmu. Trenutno u nacionalnom teatru igra u predstavama "Laža i paralaža", "Heda Gabler", "Dama sa kamelijama" i "Kod Večite slavine".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 44

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

pusula952

to se odnosilo na stomatologa

pusula952

gospodine ta BEDA ti je sačuvala glavu sram te bilo što si bežao u bedu

Vladimir

Pametno,jer u ovoj zemlji vise nema zivota za posten narod,samo lopovi,narko dileri,stranacki kumovi i zelenasi mogu da zive,a imacemo Beograd na vodi.Tuzno

SERIJE