• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požuri!

Izvor mondo.rs

Džordž R. R. Martin o izlasku "Vetrova zime".

Pisac serijala "Pesma leda i vatre", po kom se snima serija "Igra prestola", na meti je kritike fanova jer već pet godina nije objavio novi nastavak serijala.

Sada je Martin na svom blogu rekao da knjiga stiže relativno uskoro, odnosno da možemo da joj se nadamo u narednih godinu dana.

"Prioritet mi je uvek bio da serija ne 'stigne' knjige, i nadam se da ću taj plan ostvariti. Verujte mi da bih voleo sada da vam dam knjigu", napisao je on.

"Možda sam preveliki optimista po pitanju datuma izlaska, ali ove godine sam otkazao nekoliko pojavljivanja na konvencijama, kao i sve intervjue koje sam mogao da otkažem, kako bih imao što više vremena da se posvetim knjizi", napisao je Martin.

Ko li je ovo?

"Jedan od vaših omiljenih likova doživeće nešto potpuno šokantno! Odličan obrt, koji mi do sada nije pao na pamet. Važno je da znate da je to nešto što neće moći da prikažu u seriji, jer je u pitanju lik kog su već bitno izmenili u odnosu na knjige".

Peta sezona počinje 12. aprila, pa je logično pretpostaviti da će šesta izaći sledećeg aprila, i da će nas Martin do tog meseca obradovati knjigom "Vetrovi zime".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE