• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Pan i Vendi u "Areni" krajem decembra

Petar Pan, Zvončica, Vendi, Džon, Majkl i Kapetan Kuka, stižu u Beograd! Oni će se na ledu, u "Areni" boriti tri dana - od 21. do 23. decembra.

Petar Pan, Zvončica, Vendi, Džon, Majkl i Kapetan Kuka, stižu u Beograd! Oni će se na ledu, u "Areni"'boriti' tri dana - od 21. do 23. decembra.

Reč je o svetskoj atrakciji "Holiday on Ice" koja je u Beogradu gostovala pre 25 godina. Tridesetčetiri klizača, u prelepim kostimima, pomoću specijalnih efekata, dočaraće posetiocima čuvenu bajku o dečaku koji ne želi da odraste.

Jedno od glavnih obeležja ove predstave jesu likovi koji govore na srpskom jeziku. Glasove Petrovoj družini, kao i gusarima Kapetana Kuke, pozajmili su: Nikola Bulatović (Petar Pan), Ana Sofrenović (Vendi i Zvončica), Dragan Vujić-Vujke (kapetana Kuka i gospodin Darling), Tanja Bošković (narator i gospodja Darling), Milan Antonić, Slobodan Stefanović i Miroljub Turajlija.

Predstava "Holiday on Ice" datira od davne 1943. i do danas je predstavljena u preko 620 gradova na pet kontinenata, koju je videlo preko 300 miliona gledalaca. Osim Petra Pana, ova trupa napravila je i predstave o Dušku Dugoušku i Ali Babi u "1001 Noći na ledu".

Karte po ceni od 800, 1000, 1200, 1400 i 1600 dinara nalaze se u prodaji od 23. oktobra na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Ticketline, IPS, MAMUT, Eventim, Tuckwood Cineplex, Comtrade Shops, Plato Music Store.

Zbog ovog novogodišnjeg spektakla "Arena" će po prvi postati ledena dvorana, a klizalište će biti otvoreno i ispred dvorane do kraja zimskog raspusta, 21. januara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE