• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba za pomoć obolelima od autizma

Izvor MONDO/Tanjug

Humanitarna izložba u Kući Đure Jakšića.

U Kuci Ðure Jakšica danas ce biti otvorena izložba fotografija "OkO naše dece" Dragana Kujundžica u organizaciji Asocijacije fotografskih autora (AFA), a autori su mladi od 19 do 22 godina sa autizmom iz Saveza udruženja Srbije za pomoc osobama sa autizmom.

Povezane vesti

Fotografije koje ce biti na izložbi bice ponudene na prodaju ustanovama, kompanijama i pojedincima, koji ce na taj nacin imati mogucnost da doprinesu ostvarenju cilja projekta - poboljšanju položaja i života osoba sa autizmom.

Oni su šest nedelja fotografisali Beograd uz pomoc svojih vršnjaka, fotografa, volontera AFA-e, a rezultat toga su 50 fotografija Beograda videnog ocima ovih mladih autora.

Finansijska sredstva dobijena prodajom fotografija bi bila namenjena za Kucu autizama koja bi se koristila za razne servise podrške namenjeni osobama sa tom bolešcu i njihovim porodicama iz cele Srbije.

Od najuspelijih fotografija bice štampane razglednice koje ce se prodavati i ta sredstva ce takode uci u Fond za opremanje Kuce autizma.

Izložba ce trajati do 4. novembra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JR

Nikakav komentar,utisci,misljenje... Svasta! A svi se zalazu za humanitarnost i kulturu...samo kada sikcu na desavanja u stampi i rijalitijima! Teorija 10, praksa 0!

SERIJE