• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže ponovo u Srbiju!

Svetski poznati motivacioni govornik srpskog porekla iz Australije dolazi u našu zemlju. Posetiće nekoliko gradova u Srbiji!

Nik Vujičić, motivacioni govornik koji inspiriše ljude širom sveta, stiže u Srbiju. Na njegovom sajtu možete videti da će obići Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Niš.

Njegova turneja počinje 18. aprila u Novom Sadu (Hala Spens) (od 12.30 sati). Istog dana, gostovaće u Kragujevcu (Hala Jezero) od 20 sati, dok će Beograd (Centar "Sava") i Niš (Hala Čair) obići istog dana, 19. aprila u 13.30 i 19.30.

Ulaznice za Nikov govor u Nišu se neće naplaćivati dok će u Kragujevcu i Novom Sadu koštati 250 dinara.

Nik Vujičić je motivacioni govornik koji je rođen bez ruku i nogu u Australiji, a roditelji su mu poreklom iz Srbije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

@Nikola

Sta je s mozgom??

Nikola

@@Nikola sta je sa tvojim mozgom? Ako promovise zivot i pokazuje kako moze da se zivi sa svim nevoljama nek pokaze kako? Sta je sa vama koji niste u stanju sami sebe da pokrenete nego cekate da vam dodje covek bez nogu i ruku da vam kaze da mozete da se pokrenete?! Ej!! Kao i oni likovi sto kad im odseku nogu e tad su oni resili da idu na Mont Everest ili da trce maraton! Da imaju obe noge nastavili bi da sede pred tv-om sa rukom u gacama... Ne treba ti niko da te motivise ako si pametan

@Nikola

@@Nikola Bez uvrede, koliko treba da budes truo da bi postavljao ovako neka glupa (citaj bedna) pitanja, ja stvarno ne znam. Ako te vec toliko zanima kako se covek borio tokom svog zivota sa svim svojim problemima, idi uzmi kartu, dodji i cuj coveka sta ima da kaze, pa onda tek komentarisi nesto ovde. Kazes da si pametan decko/covek, a ne znas da zavezes sebi obicnu kravatu, hmm,ajde pokusaj jos jednom.. :)

SERIJE