• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pesma leda i vatre": Objavljeno novo poglavlje!

Izvor mondo.rs

Džordž R. R. Martin objavio je na svom blogu novo poglavlje šestog dela knjige "Pesma leda i vatre".

"Igra prestola" se nastavlja uprkos skeptičnim stavovima čitalaca zbog odugovlačenja Džordža Martina.

Autor serijala "Pesma leda i vatre" i "ubica" vaših omiljenih likova, objavio je novo poglavlje predstojećeg šestog dela knjige pod nazivom "Vetrovi zime".

Poslednja objavljena, peta, knjiga izašla je u prodaju još 2011. godine ("Ples sa zmajevima"), a od tada je Martin "začikavao" nestrpljive čitaoce pojedinim poglavljima koje iznenadno objavljuje na svom blogu.

Posle poglavlja "Mersi" i "Alejna", ovoga puta imate priliku da upoznate "Arijanu", pa bi bilo poželjno da se odmah "bacite" na čitanje klikom OVDE.

Još jedna dobra vest je da je pisac otkazao sva predstojeća pojavljivanja u javnosti kako bi se fokusirao na završavanje šeste knjige. To što je sada objavio ovo poglavlje je možda znak da ćemo doživeti izlazak knjige pre nego što se svi pretvorimo u Bele hodače.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

qwerty

Procitao u jednom dahu, jedva cekam knjigu da vidim sta ce uraditi Grif.

VanillaThunder

Preterao je, uvek je sporo pisao, ali od kada je počela "Igra Prestola" imam osećaj da jedno vreme uopšte nije pisao knjigu već svu svoju pažnju preusmerio na seriju. Ja volim seriju, ali je ne gledam više jer će mi pokvariti doživljaj kad izađu nove knjige, koje su, barem do sad, po meni ipak bolje od serije, ko ih je čitao vrv misli isto.

Dača

@VanillaThunder Prvo sam gledao seriju pa sam onda čitao knjige. U knjigama su događaji opširniji i daju veći uvid u priču, neke likove možemo mnogo bolje da upoznamo i da im se približimo. Ostalo mi je još samo da pročitam knjigu ,,Vitez sedam kraljevstva". Postoji i knjiga ,,Svet leda i vatre", neka vrsta enciklopedije koja se bavi istorijom Vesterosa i svih likova koji su deo njegove istorije.

SERIJE