• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "Maratonci"

U Pozorištu na Terazijama odabrani su glumci za nekoliko glavnih uloga u mjuziklu "Maratonci trče počasni krug". Lakija Topalovića igraće Dragan Vujić Vujke, najmlađeg člana porodice Mirka - Ivan Bosiljčić, a Đenku - Marko Živić, dok će Olja, pomoćnica u kući Topalovića, biti Vesna Paštrović.

U Pozorištu na Terazijama odabrani su glumci za nekoliko glavnih uloga u mjuziklu "Maratonci trče počasni krug", po istoimenom hit komadu Dušana Kovačevića, koji će adaptirati i režirati Kokan Mladenović.

Lakija Topalovića igraće Dragan Vujić Vujke, najmlađeg člana porodice Mirka - Ivan Bosiljčić, a Đenku - Marko Živić, dok će Olja, pomoćnica u kući Topalovića, biti Vesna Paštrović.

Za ulogu Kristine, za koju je bilo najviše kandidatkinja na audiciji proteklih dana, još nije odabrana glumica, a u toku je podela i za ostale likove.

Muziku za predstavu komponovali su Zoran Hristić, Marko Grubić i Irena Popović, a za koreografiju je angažovana gošća iz Slovenije Mojca Horvat.

Ona je sa rediteljem Mladenovićem sarađivala na jednoj od najuspešnijih predstava Pozorišta na Terazijama, mjuziklu "Čikago".

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE