• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Bekvalac ispunila svoj san! (FOTO, VIDEO)

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović
Izvor mondo.rs

Bili smo na premijeri predstave "Tajna Crne ruke" u kojoj pevačica tumačila lik Drage Mašin, a evo kako je to prošlo.

 Tajna Crne Ruke mjuzikl Nataša Bekvalac Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Docekali smo i to "cudo" - Nataša Bekvalac u predstavi! Komad Ljubiše Ristica koji je izazvao burne reakcije javnosti zbog cinjenice da jednu od uloga tumaci i "novosadska Barbika" premijerno je izveden u beogradskom "Centru Sava". Na premijeru, ipak, nije došlo mnoštvo poznatih zvanica da podrže kolege i koleginice.

Tu su bili Sanja Marinkovic, Duda Ivkovic, Boris Malagurski, Darko Kostic, a Natašu Bekvalac je došla da podrži cela porodica - sestre Dragana i Kristina, muž Ljuba i cerka Hana.

"Ja sam zaista toliko uzbudena - možda cak i uzbudenija od nje! Ocekujem da ce da da svoj maksimum, što je prosto u njenoj prirodi i ocekujem da ce da ispuni jednim delom svoj san, pošto je njen san bio ovo što danas radi kada je imala 18 godina", rekla je za MONDO Natašina sestra i modna dizajnerka Kristina Bekvalac, dok je Dragana došla noseci za sestru veliki buket cveca.

Mjuzikl se sastojao od važnih istorijskih dogadaja poput atentata na kralja Aleksandra Obrenovica i njegovu ženu Dragu Mašin, kao i na Franca Ferdinanda. Binom su "prošetali" i Gavrilo Princip, Milunka Savic, Ivo Andric i glavni lik predstave Dragutin Dimitrijevic Apis kojeg je fantasticno tumacio i "otpevao" Dušan Svilar, Zvezda Granda.

Utisak cele predstave je pokvarilo izuzetno loše ozvucenje, zbog cega se neki glumci uopšte nisu culi, neki bili preglasni, šuštanje je bilo cesto, kao i 'iseckani" govori zbog kvara mikrofona.

Davno (nažalost) jedna predstava nije izazvala ovoliko interesovanje uoci premijere, zbog cinjenice  da pevacica Nataša Bekvalac tumaci lik Drage Mašin, koja se pojavljuje u svega dve scene pre nego što joj "dodu glave". Bunili su se glumci, neki su je i podržavali, sama Nataša izjavljivala da ce možda i odustati i prepustiti predstavu alternaciji Bojani Stamenov, predstavnici Srbije na Eurosongu i ucesnici Farme... Nakon svega toga, Nataša je profesionalno izvela i odigrala svoje numere, a pogledajte kako je to izgledalo:

Nataša Bekvalac mjuzikl
Izvor: YouTube

Anketa

Šta mislite o Natinom performansu?

  • Svaka čast - fantastična je!

    46.32% (195)

  • Užas, baš se izblamirala!

    27.32% (115)

  • Moglo je i bolje...

    26.36% (111)

Šta mislite o Natinom performansu?

Rezultati

Na kraju mjuzikla koji trajao više od dva sata, svi glumci i glumice su izašli da se poklone, a aplauz publike ih je na binu vracao cak pet puta!

Poslednji put su još jednom svi otpevali zajednicku numeru:

Tajna Crne ruke mjuzikl
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 24

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mix

Uvek je dobro glumila

Sabrosa

Stipe Zulj...

Realno

Kad joj je bio san da glumi u pozoristu zasto je onda najpre bila sponzorusa,pa pevaljka i sad posle 20god kad ima mladjih,zgodnijih i lepsih koje to mogu bolje i skuplje od nje da naplate ona "ispunjava san". Nazovite stvari pravim imenom,nisu ljudi blesavi.

SERIJE