• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kabare Ivana Bekjareva u Akademiji, a povod je...

Izvor mondo.rs

Borba za Radnički!

 Ivan Bekjarev, kabare u Akademiji 28 Izvor: MN Press
Izvor: MN Press

U sredu, 9. novembra, u Akademiji 28 sa početkom u 20 časova premijerno će biti održana pozorišno-muzička predstava Ivana Bekjareva – "Ekser".

Kabare u trajanju od dva sata isprepletan je recitovanjem i glumom doajena srpskog glumišta, uz izvođenje kabaretskih pesama trojice muzičara benda "Zarđali Ekser". Sav prihod od prodaje ulaznica, Bekjarev će proslediti Sportskom društvu Radnički sa Crvenog krsta.

"Radnički je jedno divno sportsko društvo. Iako sam zvezdaš, zavoleo sam sport upravo zahvaljujući Radničkom. Išao sam u školu Filip Višnjić, koju je od stadiona Radničkog delio samo jedan zid i mi smo ga kao deca stalno preskakali da gledamo utakmice tada najvećih domaćih sportista. I evo sada, kao i mnogi drugi umetnici, želim da pomognem nekim budućim šampionima Radničkog sa Krsta", izjavio je Ivan Bekjarev.

Sportsko društvo Radnički trenutno okuplja oko 3.000 dece u 13 klubova, a među njima i decu sa invaliditetom i decu sa posebnim potrebama. Kako bi im omogućili bolje uslove za treniranje i razvoj, Radnički je u septembru pokrenuo kampanju "Borba za Radnički", koja ima za cilj prikupljanje finansijskih sredstava za renoviranje hala, nove rekvizite i grejanje.

"Radnički je uvek sklanjao decu sa ulice. Kada vidite sve te male heroje koji dolaze na treninge čak i kada nema struje i kada su sale ledene, shvatate da nešto morate da uradite za njih. Naša je dužnost da im obezbedimo barem pristojne uslove i ostavimo im u amanet lep Radnički i ljubav prema sportu. Zbog toga nam je ovakva pomoć vrlo značajna", rekla je Stanka Pejović, generani sekretar SD Radnički.

Uz lagane zvuke klavira i gitara, Ivan Bekjarev i momci iz benda "Zarđali Ekser", skečevima i aktuenostima zabavljaće publiku puna dva sata

Ulaznice koštaju 500 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Akademije 28 i u prostorijama SD Radnički.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Велбужд

За њим је вазда ишао рој мува.

Provincijalac

Gde su sada Duda Ivkovic i Mrkonjic kao ljudi koji su zgrnuli para a stari su Krstasi?

Gagi Pancevo

Svaka cast!!!

SERIJE