• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski branitelji osuli paljbu po Šerbedžiji!

Ministarstvo hrvatskih branitelja žestoko je danas napalo glumca Radeta Šerbedžiju zbog izjava o "domovinskom ratu"

 Rade Šerbedžija Ministarstvo branitelja zamerilo Šerbedžiji izjave o ratu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Ministarstvo hrvatskih branitelja žestoko je danas napalo glumca Radeta Šerbedžiju zbog njegovih izjava o poslednjem ratu i porucilo mu da "taj resor ima obavezu da cuva vrednosti i stecevine pravednog, legitimnog, odbrambenog i, kako se navodi, oslobodilackog domovinskog rata".

"Hrvatski branitelji iz domovinskog rata su branili i odbranili Hrvatsku unutar medunarodno priznatih granica od oružane agresije koju je izvršila Srbija, Crna Gora i JNA s oružanom pobunom dela srpskog naroda u Hrvatskoj", navodi se, izmedu ostalog, u saopštenju Ministarstva.

Šta je rekao Šerbedžija?

Šerbedžija je, naime, nedavno na Beogradskom sajmu knjiga predstavio svoju novu knjigu "Stranac" (izabrane pesme) i tom prilikom rekao:

"Strašno je da ovde ima toliko talentovanih i vrednih ljudi, vrhunskih sportista i umetnika, a da smo ipak uspeli da zaratima sa sopstvenom bracom. Uz sve te naše divne talente mi smo ostali nekako zaostali, cim smo se mogli krvavo pobiti na kraju 20. veka", rekao je Šerbedžija, prenela je zagrebacka N1 TV.

Podsetivši da su se Slovaci i Cesi razišli dogovorno i u miru, Šerbedžija je dalje rekao:

"A što su naši napravili, svi narodi na prostoru bivše Jugoslavije - zamrzili su bracu i krenuli jedni na druge. Pa nije slucajno da su svi ti najveci ratnici, takozvani heroji koji su završili u Hagu, zapravo kriminalci".

Napomenuo je i da su ti kriminalci iskoristili nepravdu koja je ucinjena nesretnim ljudima kako bi proizveli slepu mržnju medu jugoslavenskim narodima.

"Bitange, eto što su ti koji su zavadili obican narod.Od tih bitangi nije se mogla spasiti divna Jugoslavija. Nije važno ko je više stradao, cije su žrtve najbrojnije, jer nismo smeli dozvoliti da jedan pošten i castan covek izgubi život u Jugoslaviji. Nepravedno oduzet život je svemirska katastrofa. Nismo se mogli civilizacijski nositi s istorijskim trenutkom", naveo je Šerbedžija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pravda

Kod kroasana nista novo.

Zocc

Serbedzija je veliki svetski boem i gospodin ! Apsolutno je sve u pravu !!!

Рилац делија у срцу

Е Хрвати су стварно најгори Срби

SERIJE