• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muzejske radionice za osnovce

Muzejske edukativne radionice namenjene deci nižih razreda osnovnih škola, biće održane u sredu 16. i petak 18. aprila u prostorijama Francuskog kulturnog centra u Beogradu.

Muzejske edukativne radionice namenjene deci nižih razreda osnovnih škola, biće održane u sredu 16. i petak 18. aprila u prostorijama Francuskog kulturnog centra u Beogradu, saopšteno je iz Narodnog muzeja.

Radionice se organizuju tokom trajanja izložbe "Francusko- srpska saradnja u oblasti arheologije", koja je otvorena 25. marta u Francuskom kulturnom centru.

Muzejska edukativna radionica biće održana pod nazivom "Stanovanje u prošlosti", a deo je projekta "Istorija svakodnevnog života", čija je svrha da se putem kreativnih, interaktivnih radionica omogući mladoj publici razumevanje uloge koju ima muzej u očuvanju kulturnog nasleđa, kao i da se izgradi njihov pozitivni odnos prema kulturi i umetnosti uopšte.

U saopštenju se dodaje da je cilj projekta podsticanje kreativnosti kod dece školskog uzrasta, razvijanje njihovih umetničkih veština i upoznavanje tehnika izrade umetničkih dela.

U radionicama će učestvovati učenici francuske škole u Beogradu i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a praktični deo radionice će se odvijati na francuskom jeziku.

Radionice organizuje Narodni muzeju u Beogradu u saradnji sa Francuskim kulturnim centrom.

(Beta/MONDO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE