• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za vaše mališane: Predstava "Kraljica lavova"

Izvor mondo.rs

U pitanju je plesna predstava inspirisana brodvejskim mjuziklom, a organizatori navode da je i za decu i za odrasle!

Plesna predstava za decu i odrasle pod nazivom "Kraljica lavova” inspirisana je brodvejskim mjuziklom "Kralj lavova”. U predstavi nema naracije, vec se kompletna radnja, emocije i poruke, izražavaju pokretom, glumom i muzikom, a na ovaj nacin, predstava se obraca gledaocima svih uzrasta.

"Zamrzavanje" usred predstave

Glavni organizator projekta je plesni klub "Dance factory” i na ovom projektu okupljen je kreativni tim mladih umetnika uspešnih u svojim oblastima, a ujedno inspirisanih za rad na novim i drugacijim projektima. U ovom spektaklu ucestvuju više od 100 plesaca, a najinteresantnije je to što su glavni akteri deca uzrasta od 5 do 18 godina.

Tim dece koji trenira u plesnom klubu "Dance factory" predstavu može da iznese na visokom plesnom i glumackom nivou, što su dokazali dosadašnjim sportskim rezultatima na domacim i medunarodnim takmicenjima, gde su nosioci titula evropskih i svetskih prvaka u disciplinama jazz dance i savremeni, kao i drugim plesnim projektima u kojima su ucestvovali. Predstava traje oko sat vremena.

Plesna predstava "Kraljica lavova" bice odigrana 31. januara u 20 casova na Sceni Stamenkovic, u Centru za kulturu "Vlada Divljan” (Mitropolita Petra 8)

Karte se mogu rezervisati i kupiti svakog radnog dana od 17 do 21 casova, po ceni od 500, 600 i 700 dinara.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dex

iskrena preporuka

SERIJE