• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetski hit na Beogradskom irskom festivalu!

Izvor mondo.rs

Osnivačica "Riverdensa" dolazi u Beograd!

Peto izdanje Beogradskog Irskog Festivala pocinje u ponedeljak, 6. marta, a jedan od prvih dogadaja bice nastup zvezde svetske plesne scene i osnivaca globalnog fenomena Riverdance Džin Batler 9. i 10. marta u Bitef teatru.

Džin ce na prvom gostovanju u Srbiji predstaviti svoje najnovije delo, plesni peformans "Ovo je irski ples" (this is an Irish dance), duet koji je nastao i koji izvodi u saradnji sa celistom i kompozitorom Nilom Martinom. Ovaj avangardni performans u Beograd stiže nakon rasprodatih sala i odlicnih kritika u Sjedinjenim Americkim Državama i irske turneje.

Irski ples trejler
Izvor: YouTube

Pre nastupa u Bitef teatru ona ce 6. i 7. marta u DKC Majdan održati radionice savremenog i irskog plesa za koje, ocekivano, vlada veoma veliko interesovanje.

“Veoma smo uzbudeni zbog ovogodišnjeg programa u okviru kojeg ce Džin Batler i Dejvid Kefri prvi put posetiti Beograd. Imamo veliki broj dogadanja koja ce se održati na mnogobrojnim lokacijama u Beogradu. Tokom festivala, 15 umetnika iz Irske dolazi da ulepšaju atmosferu u Beogradu i proslave Dan svetog Patrika u našem zajednickom keltskom gradu, pridružujuci se globalnoj proslavi širom sveta. Pozivamo vas sve da dodete na naše dogadaje od 6. do 22. marta i uživate u irskoj gostroprimljivosti u srpskom stilu - dobitnoj kombinaciji koja se retko vida”, izjavio je Jas Kaminski, direktor Beogradskog Irskog Festivala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE