• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na predstavu!

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca kartama za predstavu "Žudnja" večeras, 9. marta na intimnoj galeriji KC Grada od 19h.

Ukoliko želite da osvojte karte potrebno je da nam pošaljete ime, prezime i naznaku "Žudnja" na adresu [email protected].

Nagradeni ce o nacinu preuzimanja karata biti obavešteni putem mejla.

"Žudnja", najemotivnija predstava Reflektor teatra, izvešce se veceras, 9. marta na intimnoj galeriji KC Grada od 19.00h, a posetioci ce dobiti i poklon knjige koje su organizatori pripremili. Jer 08. mart traje duže, ove godine.

Sadržaj predstave "Žudnja" nastao je dekomponovanjem i ponovnim komponovanjem osnovnog teksta, dok autori predstave stoje pred vama i sa vama dele svoje sadržaje: poetske, ispovedne i licne, referušuci se na komad" Žudnja", ali i na druge Sarine drame i njenu biografiju.

Sara Kejn, savremena engleska dramaturškinja, preminula je nakon dva uzastopna pokušaja samoubistva, sa samo 28 godina. Njene drame su svedocanstvo o duhovnoj praznini coveka, o tragediji empatije u kapitalistickom svetu i izmenjenim vrednostima koje nam sistem nalaže.

Za 28 godina života napisala je pet drama zbog kojih su je isprva osporavali i vredali, da bi je kasnije svrstali medu najvažnije autore s kraja 20. veka.

Ove godine 08. i 09. marta imacete priliku da pogledate predstavu o ljubavi, a i da dobijete sjajnu knjigu. Prvih 25 osoba koje pozovu i rezervišu karte za 8. i 9. mart dobijaju knjigu. Zahvaljujuci saradnji sa Institutom za psihologiju i andragogiju, Centrom za ženske studije i studije roda, Rekonstrukcijom Ženski fond i Projektom FEMIX, gledaoci ce imati mogucnost da dobiju knjigu koja ce ih pouciti o temama koje obradujemo u našim predstavama. Simbolican poklon za osobe koje Medunarodni dan žena obeležavaju u teatru.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE