• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi srpski strip - "Lighstep Chronicles"! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Novosadski studio Imagine Incredible koji se bavi strip produkcijom i izdavaštvom, lansirao je danas Kickstarter kampanju za svoj projekat po imenu "Lighstep Chronicles".

"Lightstep chronicles" je naucno-fantasticna svemirska opera nastala iz pera nagradivanog domaceg autora Miloša Slavkovica.

"U centru price nalazi se mlada devojka koja se odrice svoje porodice i planete zarad slobode i mogucnosti da sama odlucuje o svojo sudbini, ali i sudbini citavog univerzuma. Njena pobuna pokrenuce lancanu reakciju koja ce uzdrmati citavu galaksiju", rekao je glavni urednik izdanja Mišo Živanov  za Netokraciju.

Projekat ce kroz donacije na Kickstarteru u narednih mesec dana pokušati da prikupi sredstva za završetak price koja se razvija kroz pet epizoda ove unikatne svemirske odiseje.

Ova prica nas upoznaje sa potpuno novim svetom, smeštenim u dalekoj buducnosti, hiljadama svetlosnih godina daleko od sveta koji nastanjujemo.

U ovom svetu sudbine ljudi su predodredeni genetskim poreklom, a surova klasna struktura uslovljena je vremenom, koje tece sporije za pripadnike vladajuce klase.

Zainteresovani backer-i i ljubitelji stripa moci ce da podrže "Lighstep Chronicles" u narednih mesec dana, zakljucno sa 12. aprilom. U ovom periodu, projekat ce pokušati da prikupi sredstva potrebna za završetak price koja se razvija kroz pet epizoda. Iz Imagine Incredible tima porucuju da su dve epizode vec kompletirane, dok je cilj Kickstarter kampanje prikupljanje sredstava za preostale tri epizode i predstavljanje franšize globalnoj publici.

Lightstep
Izvor: YouTube

Živanov je otkrio i da "Lightstep Chronicles" predstavlja samo prvo poglavlje u epskoj prici o Lightstep svetovima, prici koja ce moci da se prati ne samo kroz razlicite strip serijale, vec i kroz druge medije, poput knjiga, video-igara, igracaka itd.

"Roman Uncommoner’s Gene autora Ivana Brankovica vec je napisan i dostupan u okviru kampanje, dok se u saradnji sa etabliranom kompanijom Eipix Entertainment priprema i video-igra zasnovana na stripu. Pored romana Uncommoner’s Gene, donatorima ce u okviru kampanje biti ponudene i brojne druge atraktivne i ekskluzivne nagrade, poput luksuznih izdanja strip kolekcije, postera i drugih ilustracija koje se ne nalaze u samom stripu".

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dexter

Ovo bi trebale biti top vest u zemlji Srbiji...j...s politiku

Vuk

Samo Boneli.

Dexter

@Vuk Odrasti

SERIJE