• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za ljubitelje Harija Potera!

Izvor mondo.rs

Pridružite se fanovima i krenite u Čarobnjačku školu u Domu omladine!

Osmog aprila 2017. godine održace se treca po redu Potter Manija, konvencija posvecena svim ljubiteljima price o Decaku koji je preživeo i drugim likovima iz mašte Džej Kej Rouling.

Dom omladine Beograda ce se ponovo pretvoriti u Carobnjacku školu, a pored predavanja, tribina i radionica, posetioci ce moci da ucestvuju i u brojnim igrama koje ce im omoguciti prikupljanje poena za jednu od cetiri Kuce. Svaki posetilac ce na ulazu dobiti po 5 bonova uz pomoc kojih ce moci da ucestvuje u igrama i osvoji bodove za Kucu koju preferira.

"Dodite da branite boje Grifindora, Sliterina, Rejvenkloa ili Haflpafa, ili da kao neutralni posetilac samo uživate u atmosferi i igri uloga na najinteraktivnijoj od svih Sakurabaninih konvencija. Prve godine je pobedu odneo Sliterin, druge Grifindor, a ko ce biti na šampionskom postolju ove Potter Manije ostaje da se vidi," navode organizatori, Udruženje Sakurabana.

Cena dnevne ulaznice: 350 din. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na samom ulazu u Dom omladine Beograda tokom samog dogadaja.

Pogledajte MONDO TV sa jedne od prethodnih Potermanija!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE