Kultura

ŽARKU LAUŠEVIĆU NIJE SLUŽENO OPELO, OTKRIVEN RAZLOG: Potresne scene sa Novog groblja - ovo je urađeno na zahtev porodice

Autor Dragana Tomašević

Žarko Laušević ispraćen je danas na večni počinak

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Youtube/ Cmc Nadlanu

Glumac Žarko Laušević (64) kremiran je danas na Novom groblju u Beogradu. Na ispraćaju za kremaciju Žarka Lauševića nije služeno opelo, a ovaj verski obred nije održan na zahtev porodice glumca, saznaje Kurir.

Protokol ispraćaja na kremaciju dozvoljava porodici da sama odluči da li će biti opela ili ne.

Poslednji ispraćaj Žarka Lauševića upriličen je danas na Novom groblju u Beogradu, a par stotina kolega, prijatelja i članova porodice došli su da upute poslednje zbogom legendarnom glumcu koji je ispraćen uz pesmu iz kultne serije "Sivi dom" - "Sve što želim u ovom trenutku.

Supruga Anita, ćerke Asja i Jana i sin Dušan nijednog trenutka se nisu razdvajali, a u medijima su objavljene i slike kako brat grli i teši sestru.

Izvor: TV KURIR Screenshot


Pre ispraćaja je održana komemoracija Žarku Lauševiću u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, njegovom matičnom teatru.

Na komemoraciji su govorili: Tamara Vučković Manojlović, Vida Ognjenović, Vojislav Brajović, Irfan Mensur, Svetlana Bojković, Milutin Karadžić, Dragan Bjelogrlić, Svetozar Cvetković, Milan Marić, Petar Božović.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!