undefined slike

Tejlor Svift je okončala trogodišnju pauzi i objavila novu pesmu "Look what you made me do", koja je najava za predstojeći album koji izlazi 10. novembra.

Od pevačice nije bilo ni traga, ni glasa od kada se je Kim Kardašijan i Kanije Vest javno ponizili tako što su objavili snimak telefonskog razgovora gde je ona bila oduševljena reperovim tekstom za pesmu gde kaže da je imao seks sa Tejlor i naziva je "ku*kom". Ovo je bio pravi preokret jer je Svift pre toga izjavila da je duboko uvređena zbog pomenute pesme i da nije znala da će je Kanije pomenuti.

Udružile se da isprozivaju koleginicu?! (VIDEO)

Kada su shvatili da je lagala, pratioci na društvenim mrežama su pokrenuli napad na nju i prozvali je "zmijom".

Tejlor je već danima objavljivala promo materijalom u vidu zmija i koji je očigledno u vezi sa konfliktom koji je imala sa Kim Kardašijan i Kanijeom Vestom.

"Nije rekao da će me nazvati ku*kom!"

Pored svađe sa poznatim parom, pevači je u zavadi i sa Kejti Peri koja je pre neki dan objavila singl "Swish Swish" za koji mnogi smatraju da je isto prozivka upućena Tejlor.

Sada, Tejlor uzvraća udarac, ili je barem pokušala. Ceo tekst pesme zvuči prilično ogorčeno i osvetnični nastrojen, gde pevačica obećava da će se osvetiti, a u jednom delu ističe da je "stara Tejlor mrtva".

Poslušajte: