• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DINO MERLIN PONOVO U BEOGRADU! Zbog gužve u Areni koncert pomeren za ovaj datum - Evo i koliko koštaju karte!

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

Poznati regionalni muzičar Dino Merlin nastupiće ponovo pred beogradskom publikom u Štark areni.

 Koliko koštaju karte za koncert Dina Merlina u Beogradu 2023 Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Kako je prvobitno bilo javaljeno, Dino Merlin trebalo je da svoj veliki koncert u Beogradu održi u petak 17. novembra, ali zbog gustog rasporeda događaja u Štark areni on je pomeren za subotu 18. novembra.

"Usled veoma gustog rasporeda događaja u Štark areni u sezoni 2023/2024 koji obuhvataju brojne košarkaške utakmice prema kalendaru Evrolige i ranije zakazane koncerte, došlo je do preklapanja pojedinih termina. Zahvaljujući obostranoj predusretljivosti i razumevanju organizatora predstojećih koncerata i rukovodstva Štark Arene postignut je dogovor o pomeranju datuma sa 17.11 na 18.11. Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana", stoji na zvaničnom sajtu Štark arene.

Sarajevski muzički čarobnjak nakon punih 8 godina vraća se u srpsku prestonicu. Ovaj koncert je u sklopu njegove koncertne turneje pod nazivom "Mi". Po broju održanih koncerata u Arenama širom Evrope, Dino Merlin drži rekord. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo leto, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri Arene zaredom.

U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dina Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom. Poslednji put bilo je to u okviru svetske turneje "Hotel Nacional" u oktobru 2015. godine dve noći zaredom, dok je prvi put to bilo u okviru turneje "Ispočetka" 2011. godine kada je rasprodao tri Arene zaredom.

Ulaznice za koncert u Štark areni u prodaji su od ponedeljka, 24. jula, a cena karata kreće se od 3.000 do 6.500 dinara zavisno od pozicije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:44
Dino Merlin o bolesti
Izvor: TikTok/real_eme
Izvor: TikTok/real_eme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 52

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milašin

Zašto takvi komentari?

saj

daj bre da se bojkotuje koncert ovog *****a...

Neko

Fuj i on i oni koji mu dolaze.

SERIJE