Evrovizijski fanovi širom sveta složni u oceni da je Zorja Pajić "pokidala" u prvom polufinalu sa pesmom "Lik u ogledalu". Tokom školovanja, pevačica koja se na sceni pojavila kroz takmičenje "Zvezde Granda", zarađivala je svirajući na ulici o čemu je svojevremeno pričala. Ona je tako pomogla i sebi i svojim roditeljima.

"Imala sam sedamnaest godina, nisam bila u situaciji da sam bila finansijski podržana, želela sam da pomognem i svojim roditeljima i sebi i želela sam da olakšam put i svoj i njihov. Moje ambicije su bile preskupe, živela sam u drugom gradu, svirala sam violinu"; ispričala je Zorja i priznala da nije imala dovoljno samopouzdanja da se bavi samo pevanjem.

"Bežala sam od toga, ali nisam verovala da mogu time da se bavim. Izašla sam sa violinom na uicu, bilo je minus deset i violina, jako pogrešna stvar. Otišla sam na pijacu u Novom Sadu, svirala sam Baha i tada sam dobila 600 dinara za 15 minuta i nikada nisam bila ponosnija. Ali to nije bilo ništa, kasnije sam zarađivala mnogo više", rekla je pevačica, koju nikada nije bilo sramota što na takav način zarađuje novac.

"Nikada me nije bilo sramota. Imala sam tremu, ali me nije bilo sramota", ispričala je ona svojevremeno u emisiji na K1 televiziji.

Zorja
Antonio Ahel / ATA Images 

Nedugo nakon što su proglašeni finalisti, fanovi takmičenja iz celog sveta su komentarisali srpske izvođaće i, uprkos pričama da su Breskvica i Konstrakta ili Teja Dora favoriti za pobedu, izabrali upravo Zorju za predravnicu Srbije na Pesmi Evrovizije.

"Ljudi, bukvalno sam se naježio", rekao je jedan fan: 

Antonio Ahel / ATA Images Zorja

(K1/MONDO/M.C)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!