Muzika

KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Estrada danas tuguje - Karleuša u crnini, Dragana Mirković doputovala iz Beča FOTO, VIDEO

Autor Dragana Tomašević

Uskoro počinje komemoracija Marini Tucaković, koja nas je napustila u septembru ove godine

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru.

Među prvima je stigla pevačica Nataša Bekvalac koja se pojavila sva u crnom, a za njom su došli i Marinin sin Milan Laća Radulović, Ana Bekuta i Dragana Mirković.


Poznata hitmejkerka sahranjena je deset dana nakon smrti, jer je njen suprug Aleksandar Futa Radulović bio pozitivan na korona virus.

Marinin sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar organizovali su komemoraciju na kojoj će moderator biti Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin naslednik.

Na komemoraciju je stigla i pevačica Jelena Karleuša obučena u dugu, crnu haljinu i kratku bundu, a za njom je pred Skupštinu stigla i pevačica Ana Nikolić:

Da bi neko mogao da prisustvuje memorijalnom skupu, potrebno je da ima pozivnicu, kao i digitalni zeleni sertifikat. Porodica hitmejkerke je zamolila i sve prisutne da ne ulaze u Stari dvor bez maske.

Pojedini mediji su ranije preneli da je Laća Radulović navodno sastavio "crnu listu" za komemoraciju i da je "ponovo stavio zabranu estradnjacima", aludirajući na skandal na sahrani kada je navodno Ceci Ražnatović i Saši Matiću zabranjeno da se približavaju grobu.

Pogledajte i dolazak Jelene Karleuše na komemoraciju:

  Jelena se po ulasku u Skupštinu smestila pored koleginice i prijateljice Dragane Mirković i zajedno čekaju početak komemoracije.

Pogledajte ko je još došao: