Muzika

SVE MOŽE, ALI NIKAKO DA BUDE DOMAĆICA! Zvezda Granda priznala kad JEDINO ulazi u kuhinju - "Ne bih bila srećna"

Autor Branka Bajić

Tamara Dragić ne voli da provodi vreme u kuhinji.

Izvor: Instagram/tamara_dragic

Pevačica Tamara Dragić nedavno je pričala o ljubavnom životu i bivšem mužu čije prezime i dalje nosi, a sada je otkrila i koji posao, kada nije na sceni, joj nekako najteže pada. 

U kuhinji ne provodi puno vremena, a šporeta i lonaca se uhvati tek za neku posebnu priliku. 

"Ponekad, kad treba... Nisam uvek i nešto se ne trudim previše da budem domaćica. Ne bih mogla nekako da budem delimično domaćica, ili sve ili ništa, a nisam nekako ni tip koji može da bude u potpunosti domaćica, ne bih bila srećna sama sa sobom, tako da sam odabrala da budem domaćica s vremena na vreme, po potrebi", priznala je Tamara u emisiji Grand magazin.

"Skoro su mi bili gosti i naručila sam neku lepu hranu, ali nisam se pravila da sam ja to spremala, ja sam priznala, a gosti su uživali i to je bitno", dodala je pevačica.

Tamara je trenutno u ozbiljnoj vezi i šuška se da bi uskoro mogla da stane na ludi kamen, pa nije isključeno ni da će promeniti mišljenje.

A kad nije u kuhinji, evo kako izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi