Muzika

UZEO 2.000.000 ZA DVA ALBUMA! Vozio jahtu i trošio 1.000 maraka dnevno! Onda je sve NESTALO - evo kako sada živi Dr Igi

Autor Anja Konstantinović

Harao je scenom devedesetih, a onda se sve promenilo.

Izvor: YouTube/printscreen/AmiG Show

Jedan od pevača čija je muzika obeležila devedesete, a pogotovu mega hit "Oči boje duge", jeste Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi.

Denser je tada bio "pun kao brod", međutim danas se situacija promenila te živi skromno. Zvanično nije zaposlen, ali i dalje nastupa sa Tanjom Banđur, s kojom je snimio najveće hitove.

"Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda... Stvarno smo bili velike zvezde! Sećam se da je 40, 50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja. Mesečno sam dobijao za nastupe 40.000 maraka, a imao sam 25 godina ", ispričao je Doktor Igi  i otkrio čime se danas bavi:

"Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje. Čim prođe pandemija, nastavićemo da nastupamo."

Pričalo se da je od jednog albuma inkasirao 100.000 maraka, što je demantovao - bilo je mnogo više!

"Na prva dva albuma uzeo sam 2.000.000 maraka, kakvih sto soma?! I da sam imao malo više pameti, uzeo bih još barem toliko! A da je imao ko da mi kaže: 'Prikoči, čoveče', danas bih imao barem dvadesetak gajbi pod kirijom u Beogradu, ali... Sve je to došlo kako je i otišlo, trošio sam sumanuto brzo i sumanuto mnogo! Mlad, željan mnogo čega... samo je nebo bilo granica. Moji su oduvek bili jako skromni ljudi i nisu mi se mešali ni u šta, tutnjao sam za tri života: jahta od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat, hiljadu maraka dnevno... Evo, zamisli koliko sam zarađivao kada, recimo, celu sezonu provedem na Crnogorskom primorju, trošim koliko trošim, a opet se kući vratim sa 30.000 maraka u džepu! Razbijao sam se od posla, razbijao sam se od tezgi u inostranstvu, mada sam, u suštini, najviše razbijao sebe jer sam po prirodi jako skromna i tiha osoba kojoj se sve to desilo prebrzo i silovito", objasnio je Igi.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Igor i Tanja su prošle godine zapevali i u jednom restoranu u Beogradu na proslavi koju je organizovao Novak Đoković kako bi proslavio 19. Grend slem u karijeri koji je osvojio na Rolan Garosu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!