KAKO DANAS IZGLEDA PEVAČICA PINK: "Nestala" pre dve godine, mučili je kilogrami, sada obukla MINIĆ i izdominirala! FOTO

Povukla se pre dve godine, evo kako danas izgleda pevačica Pink, upravo je nastupila na dodeli nagrada i zgodnija je nego ikada!

Profimedia/Backgrid USA

Pevačica Pink pojavila se nakon višegodišnje medijske pauze i oduvala sve stajlingom na dodeli AMA nagrada. Pink, čije je pravo ime Ališa Mur, na dodelu je povela i supruga Kerija, kao i kćerku Vilou i sina Džejmisona.

Pink je 2020. izjavila da će nastaviti da snima pesme i albume, ali da mora da se povuče iz javnosti kako bi se fokusirala na porodicu. Tada je imala niz zdravstvenih problema uključujući i koronu, muku je mučila i sa viškom kilograma, a sada se pojavila i pokazala da izgleda bolje nego ikada!

Pink je u septembru napunila 43 godine, a na crvenom tepihu je pokazala da je liniju dovela do savršenstva. I dalje ima prepoznatljivu kratku frizuru, širok osmeh i moćan glas - jednostavno blista, pogledajte fotografije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)