Muzika

REKORD - DINO MERLIN ZA 12 SATI RASPRODAO ARENU! Pomerio koncert zbog Partizana, pa zakazao JOŠ JEDAN!

Autor Dragana Tomašević

Pevač Dino Merlin rasprodao karte za prvi beogradski koncert u rekordnom roku

Izvor: Skymusic Photo Team

Pevač Dino Merlin juče je bio tema dana zbog koncerta, ali i košarkaša Partizana.

Pevač, koji je ranije zakazao koncert u beogradskoj Areni 17. novembra, pomerio je svoj nastup kako bi bila održana utakmica KK Partizana, koji mu se potom javno zahvalio na društvenim mrežama.

Nedugo potom je otkriveno i da su cene ulaznica za njegov koncert 18. novembra od 3.000 do 6.500 dinara, a danas i da su već rasprodate.

Dino je svoj koncert u Beogradu rasprodao za 12 sati, nakon čega je zakazan još jedan, za 19. novembar 2023.

Sarajevski muzičar se vraća u prestonicu posle 8 godina i to u okviru njegove koncertne turneje pod nazivom "Mi". Po broju održanih koncerata u Arenama širom Evrope, Dino Merlin drži rekord. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo leto, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri Arene zaredom.

U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dina Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom. Poslednji put bilo je to u okviru svetske turneje "Hotel Nacional" u oktobru 2015. godine dve noći zaredom, dok je prvi put to bilo u okviru turneje "Ispočetka" 2011. godine kada je rasprodao tri Arene zaredom.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!