Muzika

OVO NIKO NIKADA NIJE URADIO NA BINI! Milica Pavlović zapretila muškarcima bičem, pa dobila poziv za venčanje

Autor Anja Konstantinović

Milica Pavlović priredila je pravi spektakl na svom koncertu u novosadskom Spensu pred 8.000 ljudi.

Izvor: M. P./ATAIMAGES

Pevačica Milica Pavlović na bini se pojavila kao boginja na zlatnom prestolu i koncert započela pesmom "Boginja", dok je drugi deo počela u stilu pravog ženskog detektiva - u dugom crvenom kožnom mantilu, a ono što je usledilo niko do sada nije.

Pre nego što je zapevala jedan od svojih najvećih hitova "Posesivna bivša" zamolila je bubnjara da joj prepusti svoje mesto, a potom je zasvirala bubnjeve i publiku bacila u trans. Nakon ṣ̌to je skinula mantil, Pavlovićeva u drugom delu koncerta ostala u kratkoj crvenoj haljini od kristala i crvenim čizmama do kolena.

Tokom izvođenja novog hita "Ona nosi Pradu" postala prava domino dama, pa je svim muškarcima zapretila ogromnim crnim bičem kojim je vitlala na bini.

U trećem delu koncerta na binu je izašla u zelenoj haljini koja je više otkrila nego pokrila, a najveću pažnju je privukla pozivnica za venčanje. Milici je nepoznati muškarac uručio pozivnicu za sopstveno venčanje, a ona je javno potvrdila svoj dolazak.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!