Đole Đogani neko je ko ne daje često intervjue, ali kad god reši da se oglasi, on bez dlake na jeziku govori o stanju na estradnoj sceni.

Posle 15 godina odlučio je da izda novi album, a u svom novom intervjuu se dotakao, kako kaže, "klanova" zbog kojih ne nastupa u Srbiji. Đole sa suprugom Vesnom puni diskoteke u inostranstvu, dok u rodnoj zemlji ne nastupa već skoro 18 godina.

"To ima veze s vremenom u kojem živimo. Danas je sistem drugačiji. Nekada su ljudi kupovali CD. Porodično krenu na more i u kolima slušaju, pa samim tim lako nauče sve pesme, a danas je drugačiji sistem slušanja i vrednovanja. Klanovi postoje u smislu da nema više muzičkih urednika koji bi radili prave muzičke emisije da se čuju noviteti. Danas neki klinac uradi pesmu i plati Jutjubu. Neko plati i 5.000 ili 10.000 evra kupovinu klikova, a zapravo možeš da vidiš ako je uključen komentar. Mogu tačno da vam nabrojim 15 koji su prošle godine bili popularni, a sad ih nema više. I ti klinci moraju da znaju da ispoštuju određene kolege koje su nekada radile pravu stvar i ostavile veliki trag. Fanki Dži, B3, Doktor Igi su ostavili ozbiljan i kvalitetan trag", istakao je Đole i otkrio na koga aludira.

"Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu. Konkretno bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže 'dobar dan'. Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi... Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba. Čast izuzecima, koji su predivni, a oni su prva ekipa Granda: Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja, Bane, Darko, koji odmah priđu i pozdrave se", zaključio je muzičar.

MONDO/Uroš Arsić, TV Pink / screenshot Vesna, Đole Đogani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)