Dobio batine na bini, turneja otkazana: Elektrin bivši u centru skandala, kaže da pevač ima "mentalnih poteškoća"

Bend Jane's Addiction dao šturo saopštenje o povraćaju novca od karata, Dejv Navaro objasnio "sve ostalo"

printscreen/youtube/Song Stories Rewind

Na prvom koncertu benda Jane's Addiction posle 14 godina, odigrao se neviđeni skandal. Pevač Peri Farel je pevao pesmu i gledao ka gitaristi Dejvu Navaru,dreknuo par puta u mikrofon, a onda mu prišao i prvo ga udario u rame, a potom krenuo da psuje.

Farel je nastavio da nasrće na bivšeg muža Karmen Elektre, koji je šokirano stajao i pokušavao da se odbrani, nakon čega su na binu iskočili i ostali članovi benda i obezbeđenje koje je jedva savladalo pevača.

Sada je otkriveno i šta će se desiti sa ostalim koncertima na turneji - otkazani su.

printscreen/youtube/Song Stories Rewind 

 Pročitajte još: Karmen Elektra bolja nego u "Čuvarima plaže": Glumica u mrežici oduvala sve, izgleda bolje nego ikad

Bend se oglasio na društvenim mrežama i napisao "da su morali da donesu tešku odluku da otkažu turneju i naprave pauzu kao grupa", uz dodatne informacije o povraćaju novca od već kupljenih ulaznica.

Ubrzo se na Instagramu oglasio i napadnuti gitarista Dejv Navaro i napisao:

"Zbog ponašanja koje se iznova ponavlja i mentalnih poremećaja našeg pevača Perija Farela, odlučili smo da nemamo izbor nego da prekinemo američku turneju. Naša briga za njegovo lično zdravlje i bezbednost, ali i našu, nije nam ostavila drugu mogućnost. Nadamo se da će naći pomoć koja mu je potrebna", napisao je, između ostalog, Navaro.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Žena skočila u publiku sa bine na koncertu Amadeus benda, ali su se ljudi sklonili  instagram/amadeus.band.official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!