Vojaž rame uz rame sa svetskom zvezdom: Biće specijalni gost na reperovom prvom nastupu na Balkanu

Vojaž će biti specijalni gost na koncertu globalne rep zvezde Akon-a.

Promo/Live Production

Mega-popularni Vojaž, jedan od najvećih balkanskih muzičkih fenomena, biće specijalni gost na koncertu legende hip-hop i R&B muzike, Akon-a, 16. oktobra 2024. u Beogradskoj Areni u organizaciji International Concerts Company MaximuM-a i Skymusic-a.

Akon je nesumnjivo globalni superstar, sa karijerom koja obiluje neverovatnim uspesima – preko 35 miliona prodatih albuma, čak 45 pesama na Billboard Hot 100 listi, i saradnje sa najvećim muzičkim ikonama poput Michael Jacksona, Lady Gage i Eminema. Prvi put na Balkanu, Akon dolazi u okviru svoje najveće svetske turneje "The Superfan Tour", i to će biti trenutak koji će se prepričavati godinama!

Za sam koncert, pre Akon-a, publiku će zagrejati Vojaž, trenutno najtraženiji izvođač mlađe generacije na Balkanu. Njegove pesme haraju top listama, a milionski pregledi na platformama dokazuju da je Vojaž nezaustavljiv. Njegova energija i neponovljivi nastupi podižu atmosferu do usijanja, a publika će 16. oktobra imati priliku da doživi koncert godine, kakav se ne viđa često.

Ulaznice za Akon-ov koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

Promo 

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)