Ono što se dugo čekalo - zvanični trejler druge sezone "Državnog službenika" najzad je izašao, a konačno je poznat i datum početka emitovanja nastavka serije koja je zauvek promenila domaću produkciju!

Premijerno od subote, 10. oktobra, na Superstar TV kanalu "Državni službenik" se vraća na male ekrane sa puno neočekivanih obrta i besprekornom pričom punom akcije i drame.

Fanovi serije već su uveliko nestrpljivi i od nastavka ove krimi sage se veoma mnogo očekuje, a prema zvaničnoj najavi i prvom trejleru može se naslutiti da će i nova sezona nadmašiti sve standarde.

Uz dosta akcije, pirotehnike i specijalnih efekata, druga sezona nastavlja tamo gde je prethodna stala, uvodeći gledaoce u intrigantnu priču o aktivnostima inostranih sila u periodu vanrednih parlamentarnih aktivnosti.

Telekom Srbija Državni službenik 2

Glavni lik Lazar započinje ovu sezonu u borbi sa sopstvenim demonima, daleko od Službe, ali da li će i kako njegova sudbina i dalje biti vezana za nju, ostaje nam da uskoro saznamo.

Jedno je sigurno, u priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije i dalje ostaje samo jedno - bezbednost države bez obzira na cenu.

Pogledajte trejler za novu sezonu!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.