Nakon škakljivih scena u rijalitiju Bar, u koji su takmičari došli i svojim radom i željom za učenje osvojili glasove publike, a potom i vrednu nagradu od 30.000 evra, stižu one za nezaborav!

U večerašnjem pregledu dana na Kurir televiziji videćete sukob, dramu, ali i ko "pije, a ne plaća".

Luka je ušao u sukob sa menadžerom Nenadom, Ivan je toliko pobesneo na Unu Sofiju da je razbio krevet, a Maja je nasrnula na Kristinu!

Bar rijaliti
YouTube/ BAR Srbija 

Pogledajte:

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

(Mondo)