Sanja Grujić ovih dana je u centru pažnje zbog veze s Markom Stefanovićem iz Zadruge, a svaki put kada se nađe u krupnom kadru, ona je tip-top sređena i našminkana. Većina učesnica Pinkovog rijalitija jutro u Zadruzi i počinje šminkanjem, još u krevetu, ali u par uključenja gledaoci su bili u prilici da vide Sanju bez šminke, ali nikada kako je izgledala pre plastičnih operacija.

I ranije smo videli kako se pojedine učesnice transformišu nakon učešća u ovim televizijskim formatima - među njima su Iva Grgurić, Dalila Dragojević, Stanija Dobrojević, Eleonora Miljković... ali svaka od njih je nakon intervencija manje-više ličila na sebe.

Sa Sanjom to nije slučaj. Na Instagramu je osvanula slika Sanje Grujić, na kojoj pozira u jednoj sportskoj radnji dok drži patiku za decu. Nimalo ne liči na sebe, zbog čega su pojedini u komentarima pisali da "to nije ista devojka", ali i da je "ova sa slike lepša od one u rijalitiju".

Pogledajte:

Pogledajte i kako Sanja Grujić izgleda danas:

YouTube/Zadruga Official Sanja Grujić u Zadruzi

Ali i kako su nekad izgledale njene rijaliti koleginice:

Dalila Dragojević pre operacija:

MONDO, Stefan Stojanović Dalila Dragojević pre operacija

Iva Grgurić:

Zadruga official zadruga

 Elonora Miljković:

Instagram/_elle.m:/YouTube/Zadruga official ig

I Stanija Dobrojević:

YouTube/Kucijarov/screenshot Stanija Survivor

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!