Zvezdan Slavnić pomirio se s 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, nakon što ju je ostavio zbog Maje Marinković sa kojom je proveo neko vreme i imao žestoke akcije ispod pokrivača. Maja i Anđela su pre par dana ušle u žestoku raspravu za crnim stolom, kad je Đuričićeva izjavila da sumnja da se zarazila.

"Jadnice jadna, kakav je s*ks posle Maje Marinković?", izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom, dok je Đuričićeva istakla: "Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš verovatno zato što su te plaćali za to".

Kada je Maja priznala da ima genitalni herpes, pojedinim zadrugarima i zadrugarkama nije lako. Majini bivši partneri u Beloj kući požalili su se da ih je upravo Marinkovićeva zarazila, a onda je i Anđela zahtevala da ode u posetu ginekologu, jer se pomirila sa Zvezdanom, koji je bio intiman sa Majom.

anđela maja
YouTube/Zadruga Offical/printscreen 

Anđela je otišla na ginekološki pregled, a potom su otkriveni detalji njene posete lekaru - "Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis", otkrio je izvor, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

"Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu", zaključio je sagovornik.

YouTube/Zadruga Official Anđela Đuričić

(MONDO/Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!