Voditeljka Dušica Jakovljević često govori o svom privatnom životu, naročito o odrastanju devedesetih godina, koje u to vreme nije bilo nimalo lako tinejdžerima ni njihovim roditeljima, a prisetila se jednog nemilog događaja, kada je branila drugaricu.

Poznato je da je veliki optimista i da uvek veruje da posle kiše dolazi sunce, pa je na malim ekranima, a i privatno teško možemo videti bez osmeha, ali i na nju su ove tragedije koje su zadesile našu zemlju početkom maja potpuno razorile.

Instagram/dusicajakovljevic, Pink TV/Screenshot Dušica Jakovljević

"Trudim se da, u ovim danima koji su bili prilično teški za sve nas, budem taj neki vesnik koji će reći da nije baš sve tako crno. Devedesetih su i te kako bila teška vremena, ulicom nisi mogao da prođeš ako imaš nove patike, a da ne ostaneš bez njih", rekla je Dušica Jakovljević za "Whatzuuuup" emisiju, pa ispričala kako je nadrljala.

"Imala sam jednu situaciju... Ja sam sa Dorćola, išla sam na Palas u osnovnu školu. Ta dva kraja su bila posvađana, a ja sam se družila i s društvom s Palasa i s Dorćola. Imala sam situaciju s devojčicom koja je bila razbijačica,koja je tražila moju drugaricu, a naišla je na mene, pa sam ja dobila udarac. Nisam smela da priznam. Mama i tata me nisu udarili. Teško mi je bilo, ali sam odbranila drugaricu", prisetila se voditeljka Zadruge.

Pogledajte kako je ranije izgledala:

ATA Images /Antonio Ahel Dušica Jakovljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!