Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje na duštvenim mrežama, ali i načina života koji plasira i Fotošopa kojim često ume da pretera.

Ovog puta je njena naga fotografija završila na Tviteru, na stranici koja se bavi "razotkrivanjem" poznatih ličnosti, a Zorana pozira na krevetu kao od majke rođena, dok silikone prekriva rukama. I sama je u nekoliko navrata govorila da obožava provokativne fotografije i da bi volela da ih plasira na Instagramu, a baš jedna takva završila je na Tviteru...

Slika je iz 2020. godine, a dok jedni smatraju da je veoma zgodna i da ima šta da pokaže, oni drugi osuđuju ovakve poteze, pa su se nanizali brojni komentari: "Izgubila je kompas totalno", "Too much", "Odvratno", "Šta se njoj desilo? Čemu ovo? Ovo joj je skroz nepotrebno, jezivo!", "Mala je granica...".

Pogledajte još neka provokativna izdanja poznate blogerke, koja se navodno nedavno uselila kod dečka, golmana Eloja Ruma, u kuću u kojoj je donedavno živeo s bivšom ženom, a u vezi su već nekoliko meseci.

Instagram/Zorannah Zorana Jovanović Zorannah

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!