Nekadašnja voditeljka Jutarnjeg programa na RTS televiziji, Ivana Milenković duže vreme nije bila prisutna na malim ekranima, zbog čega su otpočele glasine da je dala otkaz.

Nakon priča o napuštanju Javnog servisa voditeljka se oglasila i demantovala navode da više nije deo RTS porodice. Ivana je istakla da je na privremenoj pauzi zbog pripreme novog projekta, a sada se konačno ponovo pojavila na malim ekranima! Ivana Milenković će u narednom periodu voditi emisiju "Jedan dobar dan".

Na ovom projektu, ipak, neće raditi sama. Sa njom će gledaoce pozdravljati Dragana Kosjerina i Kristina Radenković, ali i voditelji Stefan Popović i Stefan Bendić.

unnamed.jpg
RTS / Printscreen 

Ovako je komentarisla navode o otkazu:

"Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto, radim na novom projketu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji progam je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada prođete, ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema", objasnila je Ivana.

"Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a ne samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači, vest o mom otkazu je potpuno neistinita", otkrila je voditeljka, koja priznaje da je jutarnji program prestala da radi isključivo zbog sopstvenog zdravlja i narušenog sna.

Instagram/ivanamilenk0vic Ivana Milenković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!