Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, uskoro će postati mama, a za dolazak devojčice se ona i suprug već uveliko pripremaju, pa je budući tata nedavno za naslednicu kupio i skupocenu garderobu.

Atraktivna Helena redovno dobija luksuzne poklone od svog supruga Dragana Aleksića koji joj priređuje skupa i romantična iznenađenja, pa se pohvalila još jednim poklonom u svojoj kolekciji. Dobila je nakit s potpisom prestižne juvelirske kuće "Cartier" vredan nekoliko hiljada evra, a na storiju je pokazala crvenu kutiju, ali nije otkrila šta se u njoj nalazi.

helena-topalovic-1.jpg
Instagram/helena_topalovic 

"Za buduću mamu", napisala je uz objavu Helena Topalović koja je u poodmakloj trudnoći, tačnije u osmom mesecu, a nedavno je pokazala i koliki joj je stomak dok odbrojava dane kada će roditi devojčicu. Njoj će ovo biti prvo dete, dok će njenom suprugu biti drugo.

Instagram/helena_topalovic Helena Topalović trudna

Dolasku prinove raduje se i Milan Topalović Topalko, kojem je Helena ćerka jedinica, a koji je poručio da će biti najbolji deda na svetu.

Pogledajte i jedan od snimaka trudne Helene Topalović:

Helena Topalović dobiće ćerkicu instagram/helena_topalovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!