U domaćoj javnosti nedavno je odjeknula odluka vlasnika Pink medija grupe Željka Mitrovića da kroz 10 dana stavi tačku na Zadrugu i rijaliti program.

Kako je bojasnio, odluku je doneo na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a pojavile su se informacije da će se zvanično ukidanje dogoditi 8. juna. Učesnici Zadruge još uvek, bar prema dostupnim informacijama, nisu obavešteni o ranijem završetku rijalitija, ali su u aprilu ove godini razmatrali mogućnost istog.

Pre nešto više od mesec dana Lepi Mića je predvideo da ovo može da se desi tokom razgovora sa Zvezdanom Slavnićem, koji se šokirao kad je čuo za tu mogućnost. Snimak ovog razgovara se ponovo pojavio na društvenim mrežama.

"Jedva čekam superfinale", rekao je Zvezdan.

"Neće ni da se dočeka kraj Zadruge", videćeš - dodao je Lepi Mića.

"Šta sad, ne razumem? Gde ćemo?", pitao je Slavnić.

"U pravu je Mića, zna Mića nešto, on je išao kod zubara, sigurno je video na nekom kiosku, bilbordu", ubacio se Miljan Vračević.

"Šta će biti ako neće biti kraj Zadruge?", pitao je Slavnić.

"Ja sam samo rekao da može da se desi da ne bude kraj", dodao je pevač.

YouTube/ Zadruga Official/screenshot Zvezdan Slavnić

Podsetimo, Željko Mitrović saopštio je svoju odluku na društvenim mrežama: "Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa", saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!