Reperi Igor Panić Nući i Mihajlo Veruović Vojaž pojavili su se na promociji novog albuma svog kolege Devita koji se nedavno našao u centru skandala zbog lažnog dueta sa latino zvezdom Natti.

Nući i Vojaž nedavno su se našli u žiži interesovanja kada je u medijima odjeknula vest da su se posvađli u jednom butiku, a sada su prvi put komentarisali ove navode. "Stiže vest da smo se umalo potukli. Nismo u životu bili u butiku u Nemačkoj, bar da je neka pijaca. Još pišu o detaljima, da smo povlačili zavese. Nemam komentar", rekli su za Kurir televiziju.

Dotakli su se i optužbi da promovišu nasilje u osetljivom trenutku za našu zemlju.

"To su stari snimci koji su zloupotrebljeni", dodali su, da bi Nući prekinuo intervju na pitanje za komentar starom snimku pevačice Breskvice u kojem je mlatila plastičim ipštolje.

"Ako ćemo o tim temama, ne moramo više", rekao je i napustio intervju.

NUĆI PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O PROMOCIJI NASILJA! Pevaču nije bilo dobro kad su novinari tražili odgovor na osetljivu temu Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!